ÖĞRENCİLERİMİZ 7. ULUSAL KUTUP BİLİMLERİ SEMPOZYUMU VE 3.KUTUP ŞENLİĞİ'NDE

Öğrencilerimiz, TÜBİTAK koordinasyonunda Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde düzenlenen Türk bilim insanları tarafından yürütülen bilimsel proje ve çalışmaların, bilimsel seferlerin sonuçlarının değerlendirildiği ve gelişmelerin ele alındığı "Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu" ve kutup bilimleri çalışmalarının sergilendiği 3.Kutup Şenliği'ne katılarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Doç.Dr.Murat Mücahit YENTÜR ile hasbihal ettiler.

06.12.2023 159

Kutup Bölgelerinde yapılan çalışmalara ülkemizde dikkat çekmek, araştırmaları desteklemek ve gençlerimizde farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen şenlikte katılımcı öğrencilerimiz birçok standı gezerek yapılan çalışmaları inceledi ve kutuplarda görev alan bilim insanlarıyla bir araya gelerek bilgi edindiler. Geziye rehberlik eden Coğrafya Öğretmenimiz Volkan AYDOĞDU'ya teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

06-12-202306-12-202306-12-2023